Alles over de laatste iPhones

Inmiddels zijn er al diverse modellen van de iPhone op de markt verschenen, waarvan het meest recent de iPhone X is uitgegeven. Echter zijn andere recente modellen tevens de moeite waard. Immers bezitten deze telefoons de kwaliteit die je gewend bent van Apple, maar omdat je hier te maken hebt met oudere modellen is de prijs inmiddels een stuk voordeliger. We zetten hieronder de laatste iPhone modellen voor je op een rijtje.

iPhone 5s

De s-modellen staan bekend vanwege hun internet upgrades. Dit houdt in dat een model als de iPhone 5s beschikt over snellere processoren en meer geheugen in vergelijking met de reguliere iPhone 5. Daarnaast is dit de eerste smartphone die gebruik maakt van een 64-bit processor en van Touch ID, een authenticatiesysteem dat gebruik maakt van je vingerafdruk.

iPhone 6

Deze telefoon werd na de release geroemd vanwege de verbeteringen ten opzichte van het voorgaande model. Retina HD Display, de Apple A8 processor, een batterij die langer meegaat, een nieuw design en 1 GB RAM geheugen.

iPhone 7

Deze iPhone bevat features zoals water- en stofresistentie, een verbeterde camera, een verbetering van de hardware en de mogelijkheid om zonder draad een koptelefoon aan te sluiten. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

iPhone 8

De eerste iPhone die draadloos op te laden is. Daarnaast de bekende verbeteringen ten opzichte van het vorige model: betere hardware, scherper beeld en een verbeterde camera.

iPhone X

De meest recente smartphone van Apple bevat innovaties zoals draadloos opladen, gezichtsauthenticatie, een OLED scherm en hardware upgrades. Wordt niet voor niets de telefoon van de toekomst genoemd.

Bron: http://www.besteiphoneaanbiedingen.nl/