Het juiste mobiele abonnement

Haast iedereen heeft tegenwoordig een abonnement bij zijn mobieltje. Toch is het vinden van het juiste abonnement elke keer weer erg lastig. Hoe bepaal je nu eigenlijk welke bundel bij jou past? En bij welke provider sluit je uiteindelijk een abonnement af? In dit artikel zullen we door middel van een aantal stappen helpen de juiste keuze te maken!

Verwachting

Om te weten welk abonnement het beste aansluit op jou behoeften is het handig een inschatting van u verbruik te maken. Kijk hiervoor op uw rekeningen van afgelopen maanden hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s u heeft verbruikt. Bepaal of uw huidige abonnement nog wel past bij de behoeften die u op dit moment heeft!

Kenmerken

Niet alles draait om kosten. Welke andere kenmerken vind u belangrijk? De maandlasten van een abonnement kunnen laag zijn wanneer de kosten buiten de bundel juist hoger uitvallen. Bepaal hierom de kenmerken van uw belgedrag en de bepalende kenmerken voor de bundel van elke aanbieder.

Provider

Bestudeer de beschikbare providers aandachtig. Lees recensies van andere gebruikers en vergelijk de overeenkomende bundels en prijzen. Er is een wezenlijk verschil waarneembaar tussen de verschillende aanbieders van mobiele netwerken. Toch draait het niet allemaal om de kosten. Het bereik van KPN staat bijvoorbeeld te boek als zeer goed. Het is hierbij de vraag of dit bij u opweegt tegen de kosten. Ook kan het verstandig zijn een website als telefoonabonnementen.nl te gebruiken.

Sim Only

Vergeet vooral niet dat er een mogelijkheid bestaat zonder maandelijkse vaste lasten. Wanneer u geen smartphone in bezit heeft en weinig belminuten verbruikt kan het verstandig zijn helemaal geen vaste bundel af te sluiten. Bij de aanschaf van een Sim Only abonnement kan men in de meeste gevallen maandelijks wijzigen van bundel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *