KPN

kpnVanouds het bekendste telecombedrijf. Wat ooit begon als de PTT is door de jaren verscheidene keren van naam veranderd. De naam is ontstaan doordat het bedrijf Posterijen, Telegrafie en Telefonie verzorgde. Het was destijds ook een staatsbedrijf. Het is na verloop van tijd opgesplist. Het bedrijf dat de post verzorgt is TNT en KPN is diegene die gaat over telecommunicatie waaronder dus mobiele telefonie. KPN is een groot bedrijf en zit wereldwijd. KPN is in goed handen en werd zelfs door bepaalde rechten beschermd anders was het overgenomen door América Móvil en zou de nieuwe eigenaar als het ware Carlos Slim zijn. De rijkste man van Mexico al niet de hele wereld. Duidelijk is dat de visie van KPN is dat ze er voor de klant willen zijn. Uiteraard moet er winst worden geboekt, maar er wordt ook veel goed geinvesteerd.

iPhone 5s prijs bij KPN

Bij grote providers is er natuurlijk veel mogelijk. Helemaal bij KPN is dit het geval. Je kan van allerlei soorten abonnementen afsluiten bij KPN ten goede van de prijs. Door de vele mogelijkheden kan je het abonnement kiezen dat bij je past en dat zorgt ervoor dat je zo goedkoop mogelijk een abonnement hebt. Voor mensen met normaal gebruik raden wij Mobiel instap aan. Je hebt dan 500 MB aan data. Het is dan wel verstandig downloads op wifi te doen. De grotere bundels als 2000 MB en 4000 MB zijn meer voor de grotere verbruikers. Mocht je veel youtube video’s bekijken is dit verstandig om te doen. De kosten van een goed abonnement kan je vergelijken in onze vergelijker. Het kan voorkomen dat een aanbieding niet aanwezig is. Je kan beter direct KPN bezoeken, privé of zakelijk kiezen en dan naar Mobiel. Je ziet dan de meest actuele aanbieding.

Bij KPN heb je een abonnement met goede prijs / kwaliteitsverhouding

KPN is betrouwbaar en volgens Wikipedia zo’n 31.084 mensen in dienst. Het is wereldwijd een groot bedrijf dat miljarden omzet genereert. KPN heeft in Nederland veel winkels waar goede service wordt verleent. Wij denken dat KPN in al die jaren de beste naam heeft opgebouwd en vandaar zo’n grote database aan klanten heeft.