Tele2

tele2De aanbieder Tele2 is dan misschien niet begonnen in de telecombranche, maar begint zo langzamerhand uit te groeien tot ware concurrentie voor al andere provider. De kabelgigant biedt tegenwoordig ook voordelige telefoonabonnementen aan. Zo ook abonnementen voor de iPhone 5s. Je kan rechtstreeks een abonnement bij Tele2 afsluiten, maar er zijn inmiddels ook voor abonnementen van Tele2 aanbieders methet aanbod van Tele2. Zo kan je voor een abonnement van Tele2 ook terecht bij Belsimpel, Gsmweb en Typhone. Dit zijn stuk voor stuk aanbieders met een goede reputatie.

Abonnement bij Tele2

Bij Tele2 zijn er dse Smart Mix abonnementsvormen. Je hebt volledig de keus om het abonnement zo in te delen dat het bij je past. Je kan van 100 minuten tot wel 700 minuten nemen en de internetbundel varieert van 0 t/m 2500 MB. Er zijn verschillende termijnen voor de abonnementsduur. Je kan kiezen bij Tele2 voor een 1-jarig, 2jarig en soms zelf voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Tevens strooit Tele2 veelal met aanbiedingen die het abonnement in het beginstadium flink goedkoper maken.

Tele2 algemeen
De meeste mensen kennen Tele2 van de tv spotjes met het zwarte schaap en natuurlijk met de acties jaren geleden met het internet. Tele2 bood al snel supergoedkope abonnementen aan voor internet. Tegenwoordig heeft iedereen het internet scherp geprijsd en onderscheidt Tele2 zich voornamelijk in telefonie. -> Bezoek Tele2