Studentmobiel

Veel mensen kennen ze onderhand wel “Studentmobiel”. Er wordt steeds vaker reclame voor gemaakt en ook op het internet zijn ze steeds makkelijker te vinden. Veel websites raden aan om Studentmobiel eens te bezoeken en dat is niet voor niks. Er is over het algemeen een leuke aanbieding te vinden. Je kan er van alles afsluiten. Zo kan je gaan voor een sim only abonnement of één met toestel. Ze werken samen met iDeal, Buckaroo, AMP en PostNL en is het een officieel verkooppunt van vele providers. Je bent bij Studentmobiel bij een goede aanbieder met vele acties en een goede service. Laatstgenoemde vinden we zeer belangrijk.

Hoe gaat men te werk bij Studentmobiel?

Het is eigen vrij simpel. Je gaat naar de website, kijkt welke aanbieding het best bij je past en gaat beginnen met bestellen. Na het plaatsen van de bestelling zal per email of post het contract thuis krijgen. Lees het contract door en vul deze aan waar nodig. Stuur het contract tijdig terug via email of post. Na ontvangst en goedkeuring door de desbetreffende provider zal het pakketje naar jouw huis worden gestuurd. Mocht het toestel niet op voorraad zijn is dit al te zien bij Studentmobiel. Je komt dus niet snel voor verassingen te staan.

De orderstatus kan je op de website van Studentmobiel zien door in te loggen.

Kortom Studentmobiel is een uitstekende website waar je een abonnement kan afsluiten. Het is een officiele aanbieder waar scherpe tarieven worden gehanteerd. Onder de 18 jaar kan je er helaas niet bestellen. Ben je dus nog geen 18 jaar vraag dan aan één van je ouders om de bestelling te plaatsen.

Contact met Studentmobiel
Je wilt om de één of andere reden in contact komen met Studentmobiel. Ze hebben misschien geen winkels, maar wel een kantoor waar je tevens jouw bestellen kan ophalen. Het servicepunt is geopend op werkdagen vanaf 09:00 t/m 17:00. Je moet hiervoor wel naar Leidschendam. Het adres is Nieuwstraat 22. Voor het rijden naar Leidschendam kan de postcode 2266 AD worden gebruikt. Voor post echter is het verstandiger om 2260 AD te gebruiken met daarbij Postbus 155. Let op dit is niet voor pakketten. De klantenservice van Studentmobiel is altijd goed bereikbaar. Je kan bellen met het nummer 070-3010301. Ze zijn bereikbaar vanaf 09:00 tot wel 21:00 in de avond. Een email sturen naar info@studentmobiel.nl behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn bij Studentmobiel in ieder geval mogelijkheden zat.