Sim only

De beste prijs voor een iPhone 5s met sim only is natuurlijk uit te zoeken, maar is het ook verstandig dit te doen. Zonder aanbiedingen zou een sim only inderdaad goedkoper zijn, maar veel providers kunnen betere aanbiedingen verstrekken en zijn daarom aan het eind van de rit goedkoper. Ze hebben nu eenmaal meer marge op het product. Je kan dan meer zakken. Sim only aanbieders zitten ook op de netwerken van de grote aanbieders. Dit kan een voordeel, maar tegelijkertijd ook een nadeel zijn. Het gebeurd nog weleens dat een sim only aanbieder er mee stopt. Indien deze niet wordt overgenomen kan het zijn dat je langer niets kan. Bij een grote loop je niet zo snel een kans als deze. Qua netwerk heeft het ook alleen maar voordelen met een abonnement bij de grote aanbieders met een eigen netwerk. Bij een kleine die afhankelijk is van een ander netwerk maakt jou bij een sim only ook direct afhankelijk.

Beste sim only aanbieders
Wij van iPhone5sprijs.com zijn natuurlijk al langer actief in de telecommarkt. Wil je voor een sim only gaan? Wij zouden je aanraden voor Simyo, Simpel, Telfort of Ben te gaan. Wij denken dat zij afgezien van de grote providers de beste sim only aanbiedingen kunnen geven. Met een beetje vergelijken houd je de prijs mooi laag. Het is niet nodig dat een iPhone met abonnement duizenden euro’s hoeft te kosten. Je kan met een sim only wel besparen, maar gaat de gebruiksvriendelijkheid hier wel van achteruit.

Nadelen bij sim only bij iPhone 5s
Je moet veel meer actie verrichten om alles uit te zoeken. Dit om enkele tientjes te besparen. In onze vergelijker krijg je direct de beste aanbiedingen en deze zijn veelal gelijkwaardig een een los toestel met daarbij een sim only abonnement. Tevens kan je naar aanbieders als Studentmobiel en Belsimpel kijken in de vergelijker. Zij krijgen veelal betere aanbiedingen en kunnen dit aan de klant laten zien. Wil je niet veel werk en toch een goede prijs raden we je dit aan om te doen.