T-Mobile

t-mobile-logoEén van de aanbieders waar je een iPhone 5s met abonnement kan afsluiten is T-Mobile. Ze zijn ook wel verplicht ons favoriete toestel aan te bieden. T-Mobile is één van de grootste telecomproviders in Nederland en daarbuiten. De grootste provider heeft zo zijn voordelen en nadelen, maar bij T-Mobile wegen de nadelen niet op ten opzichte van de voordelen. Vooral wanneer je een een iPhone 5s gaat aanschaffen is T-Mobile een weloverwogen goede provider. Je kan nog steeds abonnementen afsluiten met onbeperkt internet. Het addertje onder het gras is dat de snelheid na een bepaalde hoeveelheid verbruikte data wel achteruit gaat. Wel kan je nog steeds makkelijk whatsappen en dat is voor veel mensen zeer belangrijk.

Belangrijk bij T-Mobile

Groot zijn heeft als voordeel dat je veel klanten hebt en dus veel geld verdient. Je kan 2 dingen doen als bedrijf “Cashen of investeren”. Bij T-Mobile gebruiken ze hun verstand. Er wordt ontzettend veel geinvesteerd. Je hebt bij T-Mobile dan ook het voordeel dat je gebruik kan maken van het 4G netwerk. Wel moet je als klant het juiste abonnement afsluiten. Bij het afsluiten van een abonnement met een iPhone 5s is dat dan ook best belangrijk. Bij T-Mobile heb je landelijke dekking met 4g, maar kan het wel voorkomen dat er gebieden zijn waar je geen dekking hebt. Het 4g netwerk kost veel geld en er worden dan ook eerst de gebieden waar veel mensen wonen gedekt. Plaatsen waar bij geen kip woont zal lang moeten wachten totdat er dekking is. Je bij bereik dan verder kunnen internetten op het 3g netwerk.

Bij T-Mobile heb je qua prijs en kwaliteitverhouding gewoon een goed abonnement. Het is ook niet voor niets dat ze zo groot zijn. Het leuke is dat wanneer je online besteld, maar een probleem hebt met het toestel of verbinding. Je gewoon naar de dichtbijzijnde T-Mobile winkel kan gaan. De klantenservice van T-Mobile is zeer klantgericht. Dit is een detail die je niet mag vergeten. -> Bezoek T-Mobile Shop