Vodafone

Al jaren actief op de Nederlandse telecommarkt is Vodafone. Ook Vodafone hoort bij de top 3 grootste providers in Nederland. Ze hebben miljoenen tevreden klanten. Het is een tijdje minder geweest bij Vodafone, maar ze hebben zich goed teruggeknokt. Het nieuwe uiterlijk in de winkels heeft hier flink aan bijgedragen. Veel werknemers werken er met plezier en dat geeft bij klanten veelal een goed gevoel.

Vodafone abonnement met iPhone

Je ebtn bij ons gekomen omdat je al een iPhone in je bezit hebt en wilt weten of er bij Vodafone een sim only verkrijgbaar is voor de iPhone en dat is er. Mocht je geen iPhone hebben, maar deze samen met een abonnement willen hebben dan is het mogelijk om bij Vodafone een speciaal RED abonnement af te sluiten. De prijs van een RED abonnement ligt voornamelijk aan je eigen verbruik. Je kan kiezen uit databundels van 1 GB, 2 GB of wanneer je echt veel verbruikt 6 GB. Voor de normale internet of beller is er ook het Bel+SMS+Web abonnement. Je hebt dan een kleinere databundel, maar wel genoeg belminuten en sms om de maand door te komen. Sommige mensen profiteren liever van gratis wifi. Let op je bent dan veel meer afhankelijk van anderen. Vooral zakelijk is het verstandiger om voor een RED abonnement te gaan.

Aanbiedingen bij Vodafone
We hebben het al eerder vermeld. Vodafone is één van de grootste providers in Nederland en regelmatig hebben zij topaanbieding en heb je een iPhone 5s voor de beste prijs. Eén ding is zeker bij Vodafone zit je goed. Check de meest actuele aanbieding.