Sim only is vaak de beste telefoonabonnement keuze

Bijna alle Nederlanders bellen tegenwoordig met een mobiele telefoon. Niet zo heel lang geleden was dit ondenkbaar. Sommige mensen gebruiken thuis zelfs geen vaste lijn telefoon meer. Die is namelijk ook al vervangen door de mobiele telefoon. De mobiele telefoon is dus niet meer weg te denken uit de Nederlandse telefonie markt. Het hebben van een mobiele telefoon gaat bijna altijd gepaard met een bijbehorend telefoonabonnement. In Nederland zijn er 3 abonnementen die het meeste worden aangeboden door de providers. Wil je weten welke 3 abonnementen er dan zijn en waarom de sim only abonnement steeds populairder wordt? Lees dan het artikel snel verder. Misschien kom je er namelijk wel achter of een sim only abonnement bij je past.

De 3 abonnementen

Zoals eerder genoemd zijn er in principe 3 verschillende abonnementen die het meeste worden afgesloten. De 3 abonnementen zijn het prepaid abonnement, het traditionele provider abonnement en de steeds populair wordende sim only abonnement.

Het verschil tussen de 3 abonnementen

Het prepaid abonnement is het goedkoopste abonnement die je kan afsluiten. Voor 5 euro kan je namelijk al een abonnement afsluiten. Beltegoed en sms tegoed is dan ook het enige wat je voor die prijs krijgt. Het duurste abonnement is het traditionele provider abonnement. Dit is ook het meest complete abonnement die je kan afsluiten als consument. Vaak zit er een nieuwe telefoon bij, beltegoed en internet MB’s. Nadeel is wel dat je vaak vast zit aan een lang 2-jarig abonnement. Tenslotte heb je de keus uit een sim only abonnement. Een sim only abonnement wordt steeds populairder omdat steeds meer mensen al een zeer mooie telefoon tot hun beschikking hebben. Die mensen willen vaak een goedkoper abonnement. Dus kiezen ze voor een sim only abonnement. Bij een sim only abonnement krijg je namelijk geen nieuwe telefoon maar wel vaak onbeperkt bellen en genoeg internet MB’s. Dus mocht je na het lezen van dit artikel erachter zijn gekomen dat sim only het best bij je past, kijk dan snel online voor de beste sim only deals!