IPHONE X RAZENDPOPULAIR

iPhone X razendpopulair

Je hebt er vast al wat van gehoord, het nieuwste toptoestel van Apple komt eraan. De iPhone X. Een revolutionair toestel, met een extreem groot touchscreen en voorzien van de laatste snufjes. Zo heeft Apple voor het gemak de home toets maar weggelaten, want na de introductie van Face ID, een techniek waarmee je met je gezicht je telefoon kunt inlokken. Was die niet meer nodig. Maar er is veel meer. Zo is het toestel ook voorzien van een 3d camera aan de achterzijde, waarmee je zelfs augmented reality apps kunt gebruiken.

Wat is augmented reality

De techniek augmented reality is een manier om projecties in de werkelijke wereld te tonen, met behulp van smartphones of speciale slimme brillen. Het meest recente voorbeeld van een populaire (AR) game is PokemonGo. Waarbij in de wereld om je heen, Pokemon geprojecteerd worden. Die kun je vangen in je tuin, keuken op kantoor of waar dan ook. Deze techniek gaat naar verwachting in de toekomst razend populair worden. Althans als het aan Apple ligt, want met de iPhone X spelen ze hier handig op in.

Levering van iPhone X

De iPhone X ofwel de iPhone 10, wordt gezien als het allerbeste toestel dat Apple ooit gemaakt heeft, het is daarom veel populairder dan de iPhone 8. Ook een toestel dat vrij nieuw is, maar recent heeft Apple de productie van de 8 verlaagd en die van de 10 flink verhoogd. Dit is met name gedaan omdat de pre-orders van de X veel hoger waren dan verwacht. Hierdoor kan het wel zijn dat de levering langer op zich laat wachten, de eerste leveringen worden halverwege november verwacht. Dit terwijl de pre-order al in oktober mogelijk was.

Kijk voor de laatste info op de site van www.iphone-x.nu en ben als eerste op de hoogte.